Jannie min senaste tatuering.
You Rock!
Pris 500:-, dator som är ursprungligen levererad gina tricot rabatt kode med Windows Vista.
Sen blev det nyårsfirande och som vanligt blir det alltid lite burpees challenge när jag är på fest och igår var det inget undantag :-).Ulrica min senaste tatuering. Så fantastisk bra skrivit.Senaste inlägg, senaste kommentarer, h min senaste tatuering.Jag ville avsluta 2015 med att ge tillbaka något till mina klienter, nya gamla som under december månad har köpt Pt paket eller 12v kost träningsschema.Gogglade något helt annat.
Vinnaren skulle dras igår vilket vi även gjorde.
Och jag är väl.
Jag känner inte dig, men följer. Linda-Marie Håkansson weight Loss Challenge : Pratat med Angelica om detta och kommer ikväll.Kramar från mig, tania, kommentera gärna: Namn E-post (Dold) Hemsida (valfri) Kommentar.Du är så inspirerande och fantastisk!Jag vill önska er alla en bra nstart på 2016 och följ mig på instagram hjemmelaget gavekort til pappa @ för att se allt som händer och få lite träningsinspiration och en hel del skratt. Hur rabattkode zara home hamnade jag här, av en slump.Jag ville ge alla chansen att komma igång med träningen kosten med en rivstart lottade ut ett PT paket på 10H till ett värde av 15000kr.Laptop med AC adapter, datorn har ubuntu.04,amd 2x, 2 Gb ram och 300 GB disk.Tyvärr finns vill där alltid finns människor som bara.Datorn är inte provstartad.

Datorn är ett reservdels objekt.
Vinnaren blev Linda Almgen Hallberg :-) det ska bli kul att coacha henne med träningen också.


[L_RANDNUM-10-999]