Slike konkurranser finner man dog i store mengder på det populære nettverket, så det er tydelig at mange ikke har lest igjennom reglene for konkurranser på Facebook.
Igjen du har lov til å oppfordre folk til å dele et rabattkod norwegian 2018 innlegg, men det er forbudt å gjøre dette til et vilkår for å være med på trekningen.
Facebook fungerer når det kommer til hvordan man kjører konkurranser.
Oppdatering: Du kan visst be folk om å like Facebooksiden rabattkode blivakker juli 2018 din likevel.Facebook Norge, nB: Oppdatert etter nye, facebook -regler fra. Det å telle antall likes på en rabattkod ellos dumsnål post kan også sende signaler til omverdnen at du vil nå spamme feeden deres helt til du har fått et visst antall likes.Be folk om å bruke reklame som cover.Du kan altså ikke be om liking av selve Facebooksiden til bedriften din.Alle former for konkurranser MÅ kjøres via tredjepart-apps som er integrert på, facebook siden.
LIK DEL, «del gjerne» er tillatt å oppfordre til, men ikke å kreve.
I verste fall blir.
Du kan også bruke likes funksjonen som en teller mekanisme i konkurransen, men det blir bare surr.Følg derfor reglene og husk å: Lage godt innhold Engasjere følgerne på Facebooksiden din.P.S Deling av dette innlegget er lov så del det gjerne med noen du tror trenger det.Er det greit for et firma å ikke offentliggjøre vinner(e)?Akkurat som nevnt ovenfor, bare med deling av innlegg i stedet.Det ble virkelig bare tull.Eller i et par sokker?
Folk tagger hverandre hele tiden på Facebook, og hvis noen vil gjøre sine venner oppmerksomme på en kul konkurranse vil de sikkert tagge dem.
August 2013 ble det lov å kjøre konkurranser rett på veggen, basert på kommentarer, likes, med mer.


[L_RANDNUM-10-999]