kampanjekode nettbuss

Les mer det er Østfold Kollektivtrafikk som har ansvaret for denne ruta og det blir ingen endringer i rutetilbudet som følge av at den går ut av timekspressen.
Januar blir det endringer i rute NX145 og NX147 ved at de slås sammen til rute NX146.Passasjerer bytter til NX123 ved Gardermoen næringspark).Les mer » 20 rabatt på alle ekspressbussbilletter for reiser mellom.Les mer fra.November 1986 med en daglig avgang fra Kristiansand til Oslo med retur om ettermiddagen.Ruta kjører Sogndal Flåm Voss Bergen inntil fire ganger daglig.
Juni må reisende kjøpe billett til spesifisert avgang også på timekspressen, og billett kan ikke sportsnett rabatt dnt benyttes på andre avganger.
Verne- og siviltjenestepliktig personell med gyldig vernepliktsbok/-kort.
Avgangstider fra Gardermoen næringspark: Mandag - fredag avgang 11, 26, 41 og 56 min.Les mer blir det vanskelig å huske?Les mer » Nå kan du på flere av linjene til Nettbuss express reservere det setet du ønsker.Buskerud fylkeskommunes ambisiøse mål er å redusere klimagassene med 30 prosent innen 2020.Logg deg inn som medlem på og kjøp reisen før.
[L_RANDNUM-10-999]