Enhver kan se at det ikke er virkelighed Ansvarlig firma: vanish.
I usa er der siden 70erne dræbt flere af skud i USA end det samlede antal af dræbte soldater i deres mange forskellige krige.Tallene taler for sig selv.KFT det er rgeligt at holde jul alene kun udstyret med en tarvelig MGP video.Jeg kommer hen i Jem og Fix og skal have hjlp til at skrue en platte op, og bang tilbyder De mig en pose trbriketter og siger " Du kan vel hamre den op med de her.Det blev klaret imens vi sad og så 2 sæson af serien Stranger Things, den er rigtig god, men også rimelig scary.Derudover har der i det sidste års tid også været masseskyderirer både i Las Vegas og i en kirke i Texas.Oprettet: Kl: 21:20:00 Karen jeg undrede mig meget over en reklame fra Statoil som dog heldigvis er stoppet.Vi forsøger i vanlig stil at hænge i med de lokale specialiteter, jeg har fået opskrifter af mine rutinerede amerikanske husmor bekendte.
Oh Thank Heaven for DR1 Ansvarlig firma: TV2.
En 42-årig mand er efterlyst af politiet, da han er mistænkt for at opbevare store mængder narko.
Fy for den da, godt man ikke har alm brand.No fucking way, for toiletter kan ikke snakke, og hvis de kunne, og mit toilet sagde noget om mig, ville jeg nok vre temmelig hamrende ligeglad - jeg opfatter ikke mit toilet som en af mine nrmeste veninder i forvejen.I er godt nok for klamme at hrer p og jeres kondomeriet kampanjekode 2018 latterlige forums!Det resulterer i hvert fald langt fra i, at jeg kber mere klovborg ost.Det svarer til at fjerne hver fjerde bil fra vejen.

Jaa tak, jeg spiser nemlig altid noget som jeg synes smager drligt.
Den burde ligge lige efter Egentlig ogs sjov at, det er forbudt at reklamere for cigaretter men det er i orden med reklamer for spil.
Oprettet: Kl: 10:27:00 Maria Nu.

[L_RANDNUM-10-999]