gavekort restaurant oslo

Følg med i aktivitetskalenderen vår her.
Vår rabattkode blivakker juli 2018 kjøkkensjef er Mariusz Miroslaw Salamon.
Du kan bytte billetten til den samme forestillingen til en annen dag, så sant det er plasser igjen.
Trenger jeg å kjøpe barnebillett hvis barnet sitter på fanget?Følg Hitchhiker food tour på @hitchhiker_on_wheels!Cookiepolitik, hvis du ønsker yderligere oplysninger om cookies, og om hvordan du kan fravælge cookies.Spør oss om forslag, så finner vi ut av hva som som passer best for dere.Kan jeg få pengene tilbake hvis jeg ikke kan gå på en forestilling?This post is also available in: English).Ta kontakt, så ser vi hva vi får til.I vintermånedene har vi ikke mulighet til å ta inn små bord og grupper alle dager.
Hvor mange billetter kan jeg kjøpe til hver forestilling?
Du kan også ringe oss på (47).Dersom du velger [email protected], må du enten skrive ut billetten på forhånd, eller vise den på mobilen din i døren.Foodtrucken kan leies ut til private arrangementer.Bytte av billett koster kr 50,-.På rabattkod ellos dumsnål kan du betale med, vISA -.Billetten må byttes senest én uke før den opprinnelige forestillingen din.Må jeg ringe eller møte opp for å kjøpe billett?Ja, barn må ha egen billett.Gjelder rabattene alle forestillinger?
Hva gjør jeg hvis jeg ikke finner igjen billetten min?
Det er ikke mulig å bytte billetter til en annen oppsetning.

[L_RANDNUM-10-999]