Men ett minus är att dem glider ner för ansiktet om man är svettig och det upplevde jag även med mina förra.
Jag rekommenderar denna produkt till alla.
Recensent: Louise Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Lesko black/silver Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 7/9 Synskärpa: 9/9 lika fina som bilden beskriver Jätte nöjd.
Recensent: Viveka Brinck Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Salinas gold Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 8/9 Synskärpa: 8/9 Snabb och hög kvalitet Köpte min första glasögon från Netlens.Perfekt om man vill ha lätta glasögon, verkar hållbara trots den lätta vikten.Mycket smidiga och aldrig i vägen!Martin Recensent: Martin Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Mackay silver Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 9/9 Synskärpa: 9/9 Fantastiska glasögon, som kompletterar mitt linsbärande mycket bra!Jag har blivit förvånade över kvaliten, som är mycke högt.Trots det dåliga kommer jag att forsätta köpa dessa.Behövde justeras aningen för att sitta perfekt - men det gick att fixa själv.Recensent: Lars Robin Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Pedro black Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 7/9 Synskärpa: 9/9 Recensera Pedro Lite svåra att justera men tuff, snygg och mycket prisvärd!Jaga väldigt nöjd med denna bågen.
Har tappat räkningen på hur många glasögon jag haft genom åren och hur många optiker jag besökt.
Visst, provar för 500 SEK.
Kunde inte ha blivit bättre.De är bekväma, väldigt stilrena och klassiska vilket funkar både till vardags och vid festligheter!Motsvarande glasögon hos ett annat internetföretag gavekort coop extra gick på ca trippla priset.Recensent: Anette Andersson Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Florence red/white Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 8/9 Synskärpa: 9/9 Perfekta semesterglas!Förväntade mig inte så mycket för det priset då jag precis köpt nya glasögon via jobbet för det tiodubbla priset.Beställer snart igen ännu ett par.Recensent: Elin Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Exeter silver Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 9/9 Synskärpa: 9/9 Små glasögon för gamla närsynta!Att få ha ett par solglasögon som är snygga och ändå se vad som händer!Det bästa var att fokus flyttades till glasögonen så det är dem man ser istället för om jag sminkat mig eller inte.
Recensent: Jennie Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Glendale gold Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 9/9 Synskärpa: 9/9 Förvånad!


[L_RANDNUM-10-999]