En kaffe, neste uke snakkes!
Stille på hver vår side, men samtidig lyttende til den andre.
Ting du sa begynte å gi mening.
Jeg vet ikke hvordan det ble slik.Få de gode ideene til å skjer, slik som denne.Hvordan våre veier en gang p4 konkurranse krysset seg.Hva sa jeg gavekort coop som endret oppfatningen din av meg?Tanker juni 17, 2018 8:12.Vi nikket, tenkte vi måtte slå av en prat.Vi fungerte, vi gjorde jo det.Vi tok tid, tv2 lookalike konkurranse og nå skal vi gi den tiden til alle andre, for den er kanskje, vel noe av det mest dyrebare jeg eier.Så var du der igjen.Du ble min aller beste venn Cornelia, og jeg er evig takknemlig for at jeg får lov å reise med deg, kalle deg min venn og ikke minst kollega.At jeg var en skjør sjel, et tenkende vesen, ikke så blond og dum lenger?
Jeg tenkte det om deg.
Jeg fikk en medfølelse, en dyp kjærlighet for deg.
Men vi holdt ikke kontakten, lot det.På mandag skal vi starte vår første podcast sammen, og det er kun en av mange mange ideer vi har.Ting tar tid, vi vet jo det.Slike vi skal ta år for.Jeg lyttet, lo med deg og ikke av deg.Helt tilfeldig, denne gangen i et annet land.Hva skjedde etter det?Vi likte hverandre ikke heller.P fredag var jeg p piknik i parken sammen med.Bikbok og andre s te girls!
[L_RANDNUM-10-999]